Foto wokshop Naučíme ťa fotiť Prahu 2011 - fotoreportáž

Tohtoročná májová Praha privítala účastníkov foto workshopu Naučíme ťa fotiť Prahu! krásnym počasím. Tento jedinečný, dnes už medzinárodný, foto workshop sa teší veľkému záujmu fotografov, absolventov našich fotokurzov. A nebolo tomu inak ani tento rok.

Medzi účastníkmi boli aj všetci absolventi jarného semestra Vysokej školy fotografie. Využili sme túto príležitosť odovzdali sme im v Prahe diplomy o úspešnom ukončení štúdia a udelili tituly "Absolvent školy digitálnej fotografie (ASDF)" - čítaj samostatný článok.

Všetkých účastníkov, ako každý rok, čakal bohatý program plný návštev zaujímavých miest Prahy. Každý si mal možnosť pod vedením našich lektorov (Ing. Allan Bánik, ASDF, Érsek József, ASDF a Ing. Bohuslav BoNo Novosad) rozšíriť svoje fotografické skúsenosti pri fotografovaní pamätihodností, ruchu ulice a v nedeľu aj obyvateľov pražskej ZOO.

Viac z atmosféry foto workshopu sa dozviete zo sprievodného textu ku snímkam vo fotogalérii a vo fotogalériách účastníkov foto workshopu.

Už teraz sa tešíme na ďalšie už 4. konanie workshopu, na ktorý vás všetkých srdečne pozývame. Termín konania bude 25. - 27. máj 2012.

Fotogalérie účastníkov foto workshopu 2011:

Ing. Allan Bánik, ASDF

Érsek József, ASDF - pripravujeme...

... pripravujeme fotogalérie ostatných účastníkov...

 

tu nájdete fotogalérie z foto workshopu 2010

 

 

 

 

Fotogaléria k článku

Diskusia k článku

Váš komentár

Vaše meno
URL (nepovinné)
Váš komentár
Anti-spam ochrana Reload image
Vyplňte znaky z obrázku vyššie

Informácie o článku

  • Pridané:
    30.05.2011
  • Kategória:
    Foto udalosti
  • Tagy k článku:
    foto Praha, nočná fotografia, fotenie zveri

Zdieľaj a poteš

Bookmark and Share

pošli na vybrali.sme.sk

Kategórie článkov