'Barokní zátiší II - Snídaně, sýry, pečivo' - fotoreportáž z vernisáže výstavy

V piatok 29.4.2011 v podvečer sa konala vernisáž výstavy fotografií Barokní zátiší II - Snídaně, sýry, pečivo. V priestoroch Eat Art Gallery v moravskom meste Mikulov sa vedúci lektor našej školy Bohuslav 'BoNo' Novosad predstavil ako autor fotografií na nevšednú tému - barokové zátišia s jedlom. 

Predstavené kompozície pri ktorých sa autor nechal inšpirovať dielami holandských majstrov 17. storočia sa tešili mimoriadnemu záujmu náštevníkov vernisáže. Na vernisáži okrem VIP hostí boli prítomní aj zástupcovia kultúrneho života a umeleckej obce mesta Mikulov.

Táto samostatná autorská výstava fotografií je k videniu v priestoroch Eat Art Gallery od 29.4 do 26.5.2011. Škola digitálnej fotografie ako spoluorganizátor vás srdečne pozýva.

Výstava je predajná - vystavené fotografie sú dostupné v obmedzenom počte výtlačkov. Niektoré z nich už priamo počas vernisáže našli svojich nových majiteľov.

Viacej o priebehu vernisáže sa dozviete aj z popisu reportážmych snímok vo fotogalérii.

Tu nájdete zoznam dalších výstav ktoré sa budú v roku 2011 konať v Eat Art Gallery. V termíne od 10. do 13.11.2011 sa na združenej výstave budú prezentovať naši absolventi Školy digitálnej fotografie - vystavovať budú snímky ktoré vznikli počas foto workshopov v Mikulove na tému "Mikulov, perla Pálavy - kraje kde zraje víno". Viac o foto workshopoch v Mikulove sa dozviete tu.

Fotogaléria k článku

Diskusia k článku

Váš komentár

Vaše meno
URL (nepovinné)
Váš komentár
Anti-spam ochrana Reload image
Vyplňte znaky z obrázku vyššie

Informácie o článku

  • Pridané:
    02.05.2011
  • Kategória:
    Výstavy
  • Tagy k článku:
    foodstyle, tlač fotografií, fine art printing

Zdieľaj a poteš

Bookmark and Share

pošli na vybrali.sme.sk

Kategórie článkov