Zriadili sme knižnicu odborných publikácií z oblasti fotografie

Všetky odborné kurzy Školy digitálnej fotografie sa opierajú o odborné vedomosti lektorov a o zdroje informácií. Medzi tieto zdroje už od začiatku činnosti školy patria aj odborné publikácie z oblasti fotografie. Počet našich odborných publikácií postupne narastá. Preto sme sa rozhodli zriadiť knižnicu odborných publikácií Školy digitálnej fotografie. Výberom odborných titulov z oblasti fotografie, fotografických techník a teórie sa budeme snažiť ukázať smer a cestu v obrovskom balaste, ktorý dnes leží na pultoch kníhkupectiev či v ponukách internetových obchodov.

Začínajúci fotograf obyčajne siahne po knihách s lákavými názvami. Zväčša až po ich kúpe, pri ich čítaní zisťuje, že vo všetkých je mnoho reklamy, bujných fráz a málo o tom podstatnom - ako sa naučiť správne fotiť.

Preto ku všetkým titulom, ktoré tvoria našu knižnicu budeme vytvárať anotácie. Tieto budeme postupne sprístupňovať účastníkom fotokurzov. Získajú tak prehľad o obsahu knihy, o jej zameraní na konktrétnu oblasť či techniku fotografovania. A autor anotácie pripojí aj svoje dojmy a skúsenosti s obsahom a úrovňou knihy.

Spomínané anotácie nájdete v samostatnej kategórií článkov Odborné knihy o fotografii

Fotogaléria k článku

Diskusia k článku

Váš komentár

Vaše meno
URL (nepovinné)
Váš komentár
Anti-spam ochrana Reload image
Vyplňte znaky z obrázku vyššie

Informácie o článku

  • Pridané:
    02.12.2010
  • Kategória:
    Zo života školy
  • Tagy k článku:
    knihy o fotografii, odborné knihy o fotografovaní, foto knižnica

Zdieľaj a poteš

Bookmark and Share

pošli na vybrali.sme.sk

Kategórie článkov